Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пьюрітті впевнений в перемозі над Віталієм Кличком

Вівторок, 4 грудня 2001, 11:15
Cуперник Віталія Кличка в поєдинку за титул Інтерконтинентального чемпіона за версією WBA Росс Пьюрітті заявив, що на його думку Кличко-старший перебуває не в найкращій формі перед суботнім поєдинком, і він впевнений в своїй перемозі.

Ця заява сталася на прес-конференції перед боєм обох боксерів, який пройде в суботу. Про це в інтерв’ю офіційному сайту братів Кличків і розповів Володимир Кличко, який менш завантажений, ніж його брат, що готується до бою.

Прес-конференція відбувалася в Оберхаузені в готелі "0Sharayton Essen Hotel", а сам поєдинок пройде 8 грудня в залі "Sport Arena"

За словами Володимира, зустріч обох боксерів з пресою відбулася без гучних заяв та серйозних погроз, якщо не враховувати думку Пьюрітті стосовно готовності Віталія. Сам же Віталій відповів доволі стримано на слова майбутнього суперника, додавши, що про це поговоримо після закінчення поєдинку.

"Бій покаже, хто і як до нього підготувався, про фізичну форму будемо говорити після закінчення двобою". Також Кличко - старший додав, що перебуває в прекрасній фізичній формі і дуже скучив за рингом.

Пьюрітті окрім слабкої фізичної форми Віталія підкреслив і такий момент, що до цього поєдинку він готувався, як до жодного з своїх двобоїв. Також він розраховує, що бій триватиме всі 12 раундів, і переможцем буде саме він.

"Мені вдалося перемогти одного Кличка, і мені також вдасться перемогти і іншого!", говорить Пьюрітті. Нагадаємо, що саме Пьюрітті задав єдиної поразки брату Віталія, Володимиру Кличку в його кар'єрі професійного боксера.

Володимир, підводячи підсумок прес-конференції, додав, що в вівторок і в середу Віталій проведе легкі ранкові тренування. В середу о 15:00 Віталій і Росс проведуть прес-тренінг, а в п’ятницю о 15:00 пройде офіційне зважування.

За матеріалом офіційного сайту братів Кличків

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування