"За ЄдУ" вже агiтує на Львiвщинi

Вівторок, 4 грудня 2001, 16:13
Основними конкурентами "Нашої України" на Львiвщинi на наступних парламентських виборах, здебiльшого, будуть СДПУ(о) та блок "За єдину Україну".

Про це заявив керiвник Львiвського обласного штабу "блоку Ющенка", колишнiй глава облдержадмiнiстрацiї Степан Давимука.

На його думку, у протидiї "Нашiй Українi" есдеки користуватимуться своїми широкими зв'язками у податкових структурах областi, на боцi ж "За ЄдУ" той фактор, що практично усi керiвники виконавчих структур Львiвщини є членами Аграрної партiї - одного iз засновникiв "блоку п'ятьох".

"За єдину Україну" вже практично розпочав свою передвиборчу кампанiю на Львiвщинi. Зокрема, це робиться через управлiння агропромислового комплексу областi та районнi держадмiнiстрацiї", - повiдомив Давимука.

Тому основним завданням "ющенкiвцiв" їхнiй львiвський керiвник бачить
всiляку протидiю адмiнiстративному ресурсу та "орiєнтування громадян на їхню максимальну участь у виборах", що, на думку Давимуки, зменшить можливостi влади втручатися у перебiг голосування.

Щодо шансiв "Нашої України", то за "блок Ющенка", на переконання керiвника Львiвського штабу, нинi готовi проголосувати 50-60 вiдсоткiв мешканцiв областi. Натомiсть, есдекам Давимука пророкує не бiльше трьох вiдсоткiв.

УП, зi Львова

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News