Азаров допомагатиме ТУНДРІ на посту голови податкової адміністрації

Середа, 5 грудня 2001, 10:28
Глава Державної податкової адміністрації, лідер Партії регіонів Микола Азаров не виключає, що може покинути посаду голови партії.

"Я думаю, що зараз в умовах такого серйозного блоку, можливо, на з'їзді я скажу про те, що я вважаю за краще ухвалити рішення про те, щоб обрати іншого голову і позбавити Партію регіонів тієї критики, яка звучить на мою адресу", - сказав Азаров в інтерв'ю газеті "День".

Голова ДПАУ нагадав, що як тільки він очолив Партію регіонів, "з'явилося шість проектів законів, які забороняли мою участь в політичному житті". "Нікого не бентежить, що прем'єр, який володіє правами ширшими за мої і можливостями тиску побільшими за мій, має право брати участь в політичному житті. А я – не маю", - сказав він.

"Але я хотів би зробити це не під тиском, а, навпаки - за своїм власним політичним рішенням. І я це зроблю", - додав він.

Азаров заявив, що збирається ухвалити остаточне рішення на з'їзді Партії регіонів, який відбудеться 14 грудня. За словами Азарова, в партії є гідні кандидати на посаду її голови, серед яких він назвав віце-прем'єра Володимира Семиноженка.

"Чим не політична фігура, чим не політичний лідер?" - спитав Азаров. "Можу назвати і інші прізвища - мого давнішнього товариша Рибака Володимира Васильовича і т.д." - також сказав Азаров.

При цьому він висловив упевненість, що те рішення, яке буде прийняте на з'їзді, "не стане для нашої організації трагічним". "Я ж нікуди не подінуся, я залишуся в партії, навіть якщо складу з себе обов'язки її голови", - сказав Азаров.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News