Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

1 січня починається не тільки Новий рік

Середа, 5 грудня 2001, 12:12
Центральна виборча комісія оголосить про початок виборчої кампанії по виборах народних депутатів в її перший день - 31 грудня 2001 року, повідомив голова Центрвиборчкому Михайло Рябець. За його словами, виборча кампанія почнеться в ніч з 30 на 31 грудня, тобто за 90 днів до виборів.

Вже в перший день виборчої кампанії Центрвиборчком, згідно із законом, має прийняти ряд важливих рішень, зокрема, про створення одномандатних округів. На сьогодні члени ЦВК проводять підготовчу роботу з створення одномандатних округів, і ця робота вже завершується.

За його словами, незабаром буде готовий остаточний варіант. Межі одномандатних округів, в основному, не зазнали істотних змін, повідомив Рябець.

Він також зазначив, що для організації і проведення виборів "хотілося б використати" дані всеукраїнського перепису, однак його результати, згідно з заявою керівництва Держкомстату, будуть готові не раніше ніж за півроку.

Рябець також повідомив, що вже у перший день виборчої кампанії розглядатимуться питання з формування окружних комісій.

Згідно із законом про вибори народних депутатів, окружні комісії повинні бути сформовані Центрвиборчкомом не пізніше, ніж за 80 днів до дня виборів, які пройдуть 31 березня 20002 року.

Інтерфакс-Україна-Вибори

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...