Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Силовики йдуть до парламенту

Четвер, 6 грудня 2001, 13:29
Співробітники силових відомств України збираються балотуватися до органів влади всіх рівнів на виборах 2002 року, щоб добитися поліпшення соціального положення своїх співробітників, офіцерів запасу і у відставці, ветеранів і інвалідів.

Про це заявив на прес-конференції в четвер голова Координаційної ради при президентові України з питань соціального і правового захисту військовослужбовців, працівників міліції, митниці і членів їх сімей, перший голова Союзу офіцерів України, голова партії "Вітчизна" Вілен Мартіросян.

За його словами, представники "людей в погонах" виступатимуть за неухильне виконання законів України, повну відвертість дій депутатів всіх рівнів перед громадськістю, в тому числі і за зняття депутатської недоторканості.

Мартіросян привів ряд прикладів, що демонструють важке соціальне положення багатьох "силовиків", які не мають квартир, несвоєчасно отримують маленькі зарплати і згідно із законом не мають права займатися підприємницькою діяльністю або працювати на якій-небудь іншій роботі. Така ситуація часто приводить до самогубств, зазначив він.

Глава Координаційної ради упевнений, що "в Україні є можливості для розв'язання всіх цих соціальних проблем", що є задачею першорядної важливості.

Найбільш актуальною проблемою на сьогоднішній день Мартіросян назвав "боротьбу проти прийняття проекту державного бюджету на 2002 рік", поки в ньому є стаття 48, в якій пропонується припинити надання пільг, компенсацій і гарантій "абсолютній більшості людей в погонах і членам їх сімей", які мали ці права раніше.

Інтерфакс-Україна-Вибори

PS Вілен Мартіросян - один з небагатьох, хто виступив на захист президента під час касетного скандалу.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування