"Жінки за майбутнє" думають над тим, як запросити Людмилу Кучму до списку

П'ятниця, 7 грудня 2001, 11:47
Новопризначений керівник Держкомітету у справах сім'ї і молоді Валентина Довженко заявляє, що очолюване нею Всеукраїнське політичне об'єднання "Жінки за майбутнє" не має жодного відношення до владних структур.

Про це Довженко заявила в інтерв'ю газеті "Сегодня". Лідер "Жінок за майбутнє" також негативно відповіла на запитання про те, чи пропонувала вона дружині президента України Людмилі Кучмі місце у виборчому списку партії.

"Як я можу запропонувати Людмилі Миколаївні місце у виборчому списку? Я - не українська самодержиця, я - усього лише очолюю створене українськими жінками-активістками об'єднання. В нас є правління і територіальні організації. Ось їх голос і є вирішальним. Ми подібної пропозиції не ініціювали", - сказала Довженко.

Разом з тим, Довженко зауважила, що іноді "преса сама підштовхує нас до розумних рішень або дій". "Можливо, ми над цим подумаємо", - сказала вона.

Лідер "Жінок за майбутнє" також зазначила, що підтримує з Людмилою Кучмою "плідні, ділові стосунки", зазначивши, що дружина президента бере активну участь в роботі двох фондів - "Україна - дітям" і "Надія і добро". "При цьому, чи знайдеться хоч один приклад участі Людмили Миколаївни в політичних акціях?" - задала питання Довженко.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування