У "Нашої України" тепер є своя "Єдина Родина"

П'ятниця, 7 грудня 2001, 14:22
Всеукраїнське політичне об'єднання "Єдина Родина" проголошує, що вступає до блоку Віктора Ющенка "Наша Україна". Про це заявив сьогодні на прес-конференції голова об'єднання Олександр Ржавський.

Пояснюючи причини такого рішення, він зазначив, що попри певні ідеологічні розбіжності з партіями-членами блоку, об'єднання підтримує програму і цілі блоку. На думку Ржавського, "Україні зараз потрібні нові рішення, нові ідеї", і якраз лідер блоку Ющенко "уособлює політика нової генерації, приймає нестандартні рішення".

Говорячи про умови входження "Єдиної родини" до блоку, Ржавський зауважив, що "поки що, тобто до підписання відповідних документів", питання квот у блоці не обговорювалося. Однак, вважає він, об'єднання "може претендувати на 5-6 місць у блоці" і має сім кандидатів по мажоритарних округах. На думку представників "Єдиної родини", з приходом об'єднання до блоку посиляться позиції "Нашої України" на сході та у центральних областях України.

Голова об'єднання наголосив на існуванні "певних застережень" щодо входження до блоку Ліберальної партії України, очолюваної Володимиром Щербанем.

Розбіжностями у поглядах між "Єдиною Родиною" і членами блоку "Наша Україна" Ржавський назвав ставлення до Росії, статусу російської мови тощо, але висловив сподівання, що ці та інші протиріччя вдасться подолати. "Головне, що повинно об'єднувати - це постать Віктора Ющенка, і необхідно доповнити цей образ молодими позитивними силами", - сказав він.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:45
оновлюєтьсяРакетний удар: в країні оголошена масштабна повітряна тривога
04:21
ISW: Україна б’є по Росії зброєю власного виробництва
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
Усі новини...