Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віталій Кличко зустрінеться з Тайсоном або Льюїсом

П'ятниця, 7 грудня 2001, 14:26
Український боксер супертяж Віталій Кличко в майбутньому, в поєдинку за звання чемпіона світу, зустрінеться з переможцем бою Льюї-Тайсон, про це на своєму конгресі постановила організація WBC, за версією якої Кличко-старший знаходиться на другому місці в світовому рейтингу.

Можливо Віталію прийдеться зустрітися навіть спершу з англійцем Ленноксом Льюїсом, який є чемпіоном світу за версією WBC. Але це станеться лише в тому випадку, якщо Тайсон відмовиться від поєдинку з Льюїсом за якоїсь причини і українець стане офіційним челленджером на проведення бою з чемпіоном, але це мало ймовірно.

Попри все додамо, що поєдинок Льюїс-Тайсон вже заплановано на квітень майбутнього року. І, можливо, саме на початку літа наступного року здійсниться мрія одного з братів Кличків боксувати з найкращими боксерами світу якими без сумніву є Тайсон чи Льюїс, до того ж це перша можливість Віталія поборотися за один з найпрестижніших чемпіонських титулів.

Але попереду в Віталія Кличка не менш важливий поєдинок на шляху до світових вершин. Вже в суботу 8 грудня українець вийде в ринг, щоб захистити пояс Інтерконтинентального чемпіона за версією WBA в бою проти Росса П’юрітті.

І цей бій має не тільки важливе психологічне та тактичне значення в подальшій кар’єрі Віталія, але до того ж він є й принциповим. Адже саме П’юрітті в 1998 році завдав єдиної поразки брату Віталія -Володимиру. Володимир же в свою чергу вже поквитався за Віталія, перемігши Кріса Бьорда, який відібрав в Кличка-старшого пояс чемпіона світу за версією WBO. Нині ж черга Віталія здійснити "Помсту за брата-2", перемігши П’юрітті.

За інформацією Fightnews.com

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування