Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко захищатиме сина убитого журналіста Александрова

П'ятниця, 7 грудня 2001, 16:14
Син Ігоря Александрова - Олексій підписав договір про захист його інтересів з київським адвокатом Владиславом Ющенком. Послуги Ющенка оплачує політична партія "Яблуко". На питання кореспондента "УП" чому саме "Яблуко"? - Олексій Александров відповів, що інші партії не робили йому таких пропозицій. До того ж Бродський був співавтором законопроекту про створення слідчої парламентської комісії з справи Ігоря Александрова.

Таким чином, інтереси сім'ї загиблого журналіста тепер захищатимуть два адвокати: Богдан Ференц від міжнародної організації "Репортери без кордонів" і Владислав Ющенко від "Яблука".

Відразу ж в день підписання документів Владислав Ющенко явився до Слов'янської міської прокуратури щоб почати процедуру ознайомлення із справою.

Однак слідчий відмовив йому в цьому, посилаючись на те, що потерпіла сторона з справою вже ознайомилася, і зараз його вивчають обвинувачений і його адвокат.

Владислав Ющенко говорить, що дії прокуратури законні, хоч і важко пояснюються логічно: він міг би знайомиться із справою по кілька годин на день, коли з ним не працює сторона обвинувачення. Тепер підключення ще одного адвоката можливе на стадії розгляду справи у суді, чи раніше, якщо прокурор відправить справу на дорозслідування.

УП, з Донецька

Читайте також

Ференц пропонує Потебеньку висунути звинувачення у справі Александрова

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування