Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аграрії йдуть в "За ЄдУ" - остаточно і безповоротно

Субота, 8 грудня 2001, 13:26
Четвертий з'їзд Аграрної партії України ухвалив рішення про вступ в блок "За єдину Україну!". З'їзд також рекомендував обрати лідером блоку главу адміністрації президента України Володимира Литвина.

Керівник виборчого штабу блоку, член політвиконкому АПУ Іван Кириленко, виступаючи на з'їзді, зазначив, що блок "За єдину Україну!" об'єднав "левову" частину центристських демократичних сил.

Представництво АПУ в блоці буде вирішуватися на другому етапі 4-го з'їзду, а також на міжпартійному з'їзді блоку, який відбудеться пізніше.

Головним принципом виборчої кампанії блоку "За єдину Україну!" буде "колективна робота" від села до центра, відзначив Киріленко. Блок буде одночасно боротися за перемогу більшості як в парламенті, так і у всіх органах самоврядування.

Кириленко також повідомив, що шляхом консультацій досягнуто домовленість, що в одномандатних округах буде висуватися той кандидат, який буде мати найбільшу імовірність бути обраним. При цьому партія, яка представляє кандидата, несе повну відповідальність за його обрання. "Головний принцип - висунути найбільш вірогідного для перемоги кандидата", - підкреслив він.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...