НРУ офіційно увійшов до блока Ющенка

Субота, 8 грудня 2001, 14:58
Рішення про приєднання до виборчого блоку "Наша Україна" було сьогодні прийняте на 12-му з'їзді Народного Руху України, який відбувся у суботу у Києві.

За це рішення проголосували 174, проти - 2, утрималися 9 делегатів з'їзду. Таким рішенням відповідно до законодавства підтверджується вступ партії у виборчий блок "Наша Україна".

Згідно з рішенням з'їзду, НРУ створює виборчий блок спільно з костенківським Українським Народним Рухом, партією "Реформи і Порядок", партією "Солідарність", Християнським народним союзом, Конгресом українських націоналістів, Республіканською християнською партією, партією "Вперед, Україно!", Молодіжною партією України і Ліберальною партією України.

Також на з'їзді було ухвалено рішення про обрання Ющенка лідером блоку "Наша Україна".

З'їзд доручив Удовенку підписати угоди з уповноваженими представниками вказаних партій про створення виборчого блоку. У той же час центральному проводу НРУ доручено обрати делегатів на міжпартійний з'їзд блоку. З'їзд НРУ рекомендує партіям-учасницям блоку провести міжпартійний з'їзд виборчого блоку 12 січня 2002 року у Києві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування