Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин не буде користуватися адмінресурсом

Субота, 8 грудня 2001, 18:56
Лідер блоку "За єдину Україну!", глава адміністрації президента країни Володимир Литвин відкидає "апріорні звинувачення" на адресу блоку у використанні адміністративного ресурсу на виборах у парламент.

"Це йде від безсилля тих, хто запрограмований на поразку, але вже сьогодні потребує виправдання цієї поразки", - заявив він на 4-ому з'їзді Аграрної партії України у суботу.

Литвин зазначив, що "За єдУ!" "органічно об'єднує сили і спрямування, які дозволяють консолідувати українське суспільство шляхом урахування інтересів всіх його шарів - робочих, селян, підприємців, а також переплавити регіональні інтереси у загальнодержавну політику".

Він підкреслив, що для перемоги на виборах "необхідно чітко усвідомити відповідальність, зцементувати свої сили і волю, мобілізувати їх і направити у русло практичної роботи, відмовитися від власних амбіцій в ім'я спільної справи, забути про передчасне розподілення посад і портфелів" і працювати з людьми.

Лідер блоку зазначив, що сьогодні Україна "повністю вичерпала потенціал розвитку за рахунок адміністративних важелів". "Тому центр відповідальності повністю переміщається у Верховну Раду, оскільки визначального значення набуває системна законотворча робота, синхронізована діяльність уряду і президента", - заявив він.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування