Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новий міністр фінансів Юшко не кине молодь Донецького клану

Середа, 2 січня 2002, 15:21
З набиранням чинності заборони на передвиборну агітацію і пропаганду суб'єктів виборчого процесу, цілком логічно чекати активізації прямої і прихованої реклами громадських організацій, створених при партіях, і лідерів партій і блоків, що займають державні посади. Призначення голови Союзу молоді регіонів (молодіжного крила однойменної партії) Ігоря Юшка міністром фінансів повністю підпадає під цю схему.

Принаймні, новий міністр кладе свою державну роботу і, так би мовити, суспільне навантаження на одну шальку терезів. Зокрема, керівник Донецької, найбільшої, обласної організації Союзу молоді регіонів, Едуард Прутник, на питання кореспондента УП: "чи залишиться Юшко керівником СМР?", відповів: "Зараз мало що змінилося".

"Кардинальні зміни сталися трьома тижнями раніше, коли Юшко зайняв пост держсекретаря мінфіну. Це призначення стало мотивом, щоб з'ясувати, залишиться він чи ні головою СМР. У телефонній розмові Ігор Олегович твердо завірив, що він як і раніше залишається керувати організацією. Оскільки вважає це настільки ж важливим, як і його нова робота".

Едуард Прутник вважає, що обмеження на передвиборну агітацію Союзу молоді регіонів, як громадської організації не стосується, тому не виключив, як він висловився, "самопропаганди" СМР.

Треба сказати, що "самопропаганда" вже активно ведеться. Навіть у дещо незвичайному ракурсі. Так, недавно у центрі Донецька з'явився рекламний щит СМР, на якому зображена дівчина у вельми відвертому одязі і позі.

Також Едуард Прутник повідомив, що у рамках акції "Діалог", тобто анкетуванні населення відомим блоком, тільки через його організацію і тільки у Донецькій області пройшло 190 тисяч анкет.

Скільки чоловік опитано по всій Україні - невідомо, але тільки Укрпошта розповсюдила по поштовим скринькам 2 мільйони екземплярів. При цьому Едуард Прутник заявив, що послуги Укрпочти були оплачені.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...