Активісти БЮТи виправдовувалися замість Тимошенко

П'ятниця, 4 січня 2002, 11:44
Більше 300 харківських виборців прийшли на зустріч з провідними політиками блоку Юлії Тимошенко Анатолієм Матвієнком і Григорієм Омельченком. Малий зал палацу культури Харківського тракторного заводу, розташований на околиці міста, був переповнений, і декілька десятків людей стояли у проході.

Зал вибухнув аплодисментами, коли Омельченко заявив, що буде робити все, щоб Кравчук і Кучма опинилися на лаві підсудних. Судячи з того, що питання ставилися майже виключно російською мовою, аудиторія в основному складалася не з записних учасників зборів націонал-демократів.

Велика частина запитань стосувалася повернення грошей по радянських внесках. Їх, на думку Матвієнко, можна повернути протягом 6 років, якщо вивести економіку з тіні і примусити Росію визнати борг в зв'язку з переказом грошей до союзного Ощадбанку з українських філіалів у 1990-му році.

Хоч Омельченка та Матвієнка публіка приймала добре, відчувалося насторожене ставлення багатьох до Юлій Тимошенко. І твердження Матвієнко про те, що він "цікавиться не її майном, а її позицією" не зустріли позитивного відгуку аудиторії.

www.pravda.com.ua, Харків

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...