Ще двоє чиновників - міністр і депутат - стали жертвами автомобільної аварії

П'ятниця, 4 січня 2002, 16:45
Щось незрозуміле коїться на автомобільних дорогах в Україні. Окрім глави президентської адміністрації Володимира Литвина учасниками дорожньо-транспортної пригоди стали днями ще двоє поважних державних чиновників - міністр агропромислового комплексу Іван Кириленко (член Аграрної партії, й до речі, також не останній чоловік в блоці "За ЄдУ!") й народний депутат Анатолій Мартиновський.

Як стало відомо УП з достовірних джерел, аварія трапилася на Дніпропетровщині. Депутат і міністр їхали на джипі у службових справах. Водій - директор однієї приватної фірми не впорався з керуванням на слизькій дорозі й авто вилетіло в кювет. На щастя все обійшлося благополучно: ніхто серйозно не постраждав. Водія й пасажирів захистили подушки безпеки.

У Анатолія Мартоновського лікарями виявлено струс мозку. А Іван Кириленко після аварії почувався настільки добре, що завершив свою подорож у запланованому місці у селі Волоське, де йому й надали першу медичну допомогу. Там же виявилося, що у нього травмовані ребра. Зараз міністр і депутат проходять курс лікування.

Правоохоронці схиляються до думки, що це звичайна дорожньо-транспортна пригода, яких в цю пору року, на жаль, трапляється чимало.

www.pravda.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...