Відсутність у харківському ефірі принесе Матвієнку пляшку коньяку

Субота, 5 січня 2002, 10:17
На ящик з коньяком побився об заклад з одним із своїх харківських знайомих Анатолій Матвієнко. Як повідомив він на прес-конференції у приміщенні місцевого відділення союзу письменників, предметом суперечки стала можливість появи лідера "Собору" в прямому ефірі у Харкові.

Матвієнко посперечався, що цього не станеться ні за яких обставин і впевнений, що коньяк отримає. Його з Григорієм Омельченком дводенний візит у Харківську область не потрапив у випуски новин жодної регіональної телекомпанії (хоч дві компанії - "Об'єктив" і "АТВК" - зйомку вели).

А як сказав Матвієнко на прес-конференції, його поява в ефірі обласного телебачення - не прямого, а у записі - була зірвана в останній момент. Зі слів лідера "Собору", домовленість про запис підтверджувалася і у четвер, і у п'ятницю вранці, але коли він прибув на телебачення, "виявилося, щось трапилося зі студією, що перегоріли лампи".

У ході нинішнього візиту у Харків Матвієнко, на відміну від візиту минулого жовтня, не зустрічався з губернатором Євгеном Кушнарьовим. Та зустріч пройшла без преси, і лише зараз колишній лідер НДП розповів деякі її подробиці. З його слів, він вважав за необхідне представитися губернатору у зв'язку із своїм призначенням координатором "БЮТи" по Харківській області.

"Не можу сказати, що він зрадів цій інформації. Але ми домовилися, що кожний має право на свою точку зору, а життя розставить всі точки над i". На зустрічі ж з виборцями у четвер Матвієнко сказав, що і Кушнарьов, і його попередник в Харкові Олег Дьомін "в душі мучаться, але втішають себе думкою, що якби на їх місці був би хтось інший, було б ще гірше".

www.pravda.com.ua, Харків

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News