"Яблуко" клонами не плодоносить

П'ятниця, 1 лютого 2002, 10:44
Керiвництво Львiвської регiональної органiзацiї партiї "Яблуко" спростувало свою причетнiсть до появи на Львiвщинi кандидатiв-клонiв.

Як повiдомила прес-служба Львівської організації "Яблука", кiлька днiв тому партiї стало відомо, що на Львiвщинi дiяла група осiб, якi, називаючись членами партiї "Яблуко", вiдвiдували квартири громадян iз прiзвищами найвiрогiднiших претендентiв на депутатський мандат i пропонували їм виставити свою кандидатуру по тому ж округу, що й їхнi вiдомi однофамiльцi.

Насправдi ж особи, якi представлялися "яблучниками" не є членами партiї i вiдповiдно їм нiхто не давав доручення вишуковувати людей з прiзвищами вiдомих полiтикiв, кажуть в партії.

Вiдтак "Яблуко" в дiяльностi такого угрупування вбачає не лише намiр дискредитувати партiю, але й реальну загрозу безпецi громадян, i рекомендує у так званих "добровольцiв"-"яблучникiв" вимагати вiдповiднi документи (партiйне посвiдчення, паспорт тощо) та повiдомляти про всi подiбнi iнциденти в львiвський офiс партiї.

"Мене не дивує, що в Українi уже на всi сто використовують бруднi пiарiвськi технологiї з двiйниками, мене бiльше дивує, чому хтось паралельно намагається пiдставити "Яблуко", - цитує прес-служба голову ЛРО партiї "Яблуко" Лiдiю Леонтьєву.

Pravda.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News