Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Стоян знав про підготовку "бомби" під Мороза, стверджує ВПТ

П'ятниця, 1 лютого 2002, 11:26
Голова Федерації профспілок України Олександр Стоян знав про позицію Всеукраїнської партії трудящих висунути першим номером свого передвиборчого списку "двійника" лідера соціалістів Олександра Мороза.

"Перед з'їздом ми зустрічалися вдома у Стояна. Він чітко знав про рішення з'їзду. Все, що ми робили, погоджували зі Стояном", - заявив на прес-конференції у Києві Геннадій Бондаренко, заступник голови Всеукраїнської партії трудящих.

Він позитивно відповів на питання про те, чи знав Стоян про намір ВПТ висунути першим номером "двійника" лідера соціалістів. Бондаренко також зазначив, що "після з'їзду у Стояна також не було претензій".

Лідер Всеукраїнської партії трудящих Мирослав Якібчук причиною, через яку "Наша Україна" розірвала з ними відносини, назвав "лівоцентристські погляди" ВПТ.

"Вони самі були ініціаторами приходу, але не захотіли бачити лівоцентристську силу, і всі Рухи проголосували проти", - зазначив він.

Як і раніше, ВПТ не вважає чорним PR висунення "політичного двійника" Олександра Мороза першим номером свого передвиборчого списку.

УП

СТОЯН ТА ЙОГО РАДНИК ЧЕРЕЗ СУД ЗБИРАЮТЬСЯ ВІДМЕЖУВАТИСЯ ВІД "КІЛЛЕРІВ" МОРОЗА

ВИПРАВДОВУЮЧИСЬ, ДРУГИЙ НОМЕР СПИСКУ "НАШОЇ УКРАЇНИ" СТОЯН БРЕШЕ ПРЕСІ?

Люди Ющенка опанували технологію Ржавського

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування