Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вже наступного тижня можна починати процес над Кучмою

П'ятниця, 1 лютого 2002, 17:07
Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз не виключає, що вже наступного тижня у розпорядження тимчасової парламентської слідчої комісії парламенту у справі Георгія Гонгадзе надійдуть результати експертизи записів Миколи Мельниченка, автентичність яких підтверджена однією з технічних структур ФБР США.

Під час зустрічі з активом партійної організації Хорольського району Полтавської області в п'ятницю Мороз заявив, що в цю виборчу кампанію "боротьба буде лютою". Головним суперником СПУ він назвав партію влади - блок "За єдину Україну".

Мороз висловив жаль, що конкурентами соціалістів, особливо в багатьох мажоритарних округах виступають комуністи, які мають спільний електорат. Лідер соціалістів висловив упевненість, що зустріч з главою адміністрації президента, лідером блоку "За єдину Україну" Володимиром Литвиним, яка не відбулася, "все одно відбудеться".

За словами Мороза, Литвин "показав непослідовність у своїх заявах", спочатку запевняючи у готовності зустрітися з ним у присутності журналістів, потім відмовляючись, спершу від зустрічі в УНІАНі, а потім у вечірньому ефірі радіо "Свобода". На прес конференції в УНІАН лідер Соцпартії оприлюднив п'ять питань до Литвина, що стосуються "касетного скандалу".

Мороз заявив, що готовий зустрітися з Литвином в будь-який зручний для глави адміністрації час. А глава адміністрації, незважаючи на гучні заяви про готовність провести дебати з усіма політиками, за винятком лідера партії "Яблуко" Михайлом Бродським, відмовився від пропозиції лідера СПУ.

Інтерфакс-Україна-вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування