У Тимошенко тримається висока температура, і, як і раніше, сильно болить голова

Неділя, 3 лютого 2002, 14:24
Самопочуття лідера партії "Батьківщина" і виборчого блоку, колишнього віце-прем'єра України Юлії Тимошенко, яка перебуває у клініці після ДТП, поки не змінюється і викликає побоювання, повідомив заступник глави партії Олександр Турчинов.

Після детального обстеження лікарі у п'ятницю підтвердили діагноз "внутрішньочерепна кровотеча", струс мозку, травма грудної клітки, пошкодження шийних хребців, відзначив Турчинов.

Особливе занепокоєння лікарів, з його слів, викликає те, що у Тимошенко не спадає температура, яка тримається на рівні 38 градусів (перед цим декілька днів температура була трохи нижча). "Лікарі використовують капельницю, лікують антибіотиками і гормональними препаратами, однак поки нічого конкретного про терміни лікування не кажуть, і це також непокоїть нас", - сказав Турчинов, що побував в лікарні увечері у суботу.

Поруч з Тимошенко, зі слів співрозмовника агентства, є її мама.

Турчинов також зазначив, що Тимошенко в основному лежить, через головний біль не може читати, однак "Юлія Володимирівна, як завжди, тримається молодецьки, і незважаючи не всі проблеми сподівається якнайшвидше залишити клініку".

Як повідомлялося, Тимошенко була доставлена в елітну клініку "Феофанія" 29 січня після того як "Мерседес", в якому була лідер "Батьківщини", зіткнувся з "Жигулямі" на одній з вулиць Києва.

Як відзначив Турчинов, міліція поки не інформує про хід розслідування ДТП, за фактом якого була порушена кримінальна справа. Заступник голови партії також виразив побажання, щоб у пресі і у політичних колах не було "спекуляцій на цій трагедії".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...