Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Верховна Рада розгляне постанову про імпічмент президенту вже цього тижня?

Понеділок, 4 лютого 2002, 10:49
У Верховній Раді зареєстрована постанова "Про ініціювання питання щодо усунення Президента України Леоніда Кучми з посади в порядку імпічменту та створення спеціальної слідчої комісії".

Як сказав автор постанови Григорій Омельченко, згідно з цим документом, пропонується ініціювати питання про усунення Кучми з посади Президента України в порядку імпічменту.

У рамках цієї постанови пропонується створити спеціальну тимчасову слідчу комісію для проведення розслідування діяльності Кучми на посаді прем`єр-міністра України та на посту Президента, зазначив Омельченко.

Крім того, за його словами, Кабінету Міністрів постановою планується доручити забезпечити фінансування витрат, пов`язаних із відрядженням за кордон членів спеціальної слідчої комісії, а також працівників правоохоронних органів та експертів-фахівців, залучених до роботи комісії, а управлінню справами Верховної Ради - забезпечити діяльність комісії.

Омельченко наголосив, що вимагатиме розгляду цієї постанови протягом цього тижня.

Авторами постанови про імпічмент Президента, крім Григорія Омельченка, є також члени депутатського об'єднання "Антимафія" Віктор Шишкін, Анатолій Єрмак і Анатолій Матвієнко.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...