Ющенко вважає, що Ржавський - тільки ширма блоку "За Ющенка"

Понеділок, 4 лютого 2002, 21:44
Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко вважає, що Олександр Ржавський не самостійний у своїх діях зі створення блоку "За Ющенка". "Думаю, що за ним хтось стоїть", - зазначив Ющенко у понеділок на прес-конференції в Києві після радіодебатів з комуністом Петром Симоненком.

При цьому Ющенко відмовився конкретизувати, кого він підозрює у створенні блоку: "Я не хочу оприлюднювати інформацію, яка є пікантною і межує на грані політичного етикету".

На думку лідера "Нашої України", організатори блоку "За Ющенка" "трошки із сатирою чи гумором, але ставлять під загрозу право публічного прозорого вибору для виборців". "Коли ми говоримо про клонування, то ідеться про нечесну політичну поведінку", - додав він.

"Зі своєї позиції хочу продемонструвати, що я буду підкреслено віддалено тримати себе від намагань клонування блоку чи окремих прізвищ. Ми, як почули про рішення одного з блоків поставити на перше місце прізвище Мороза, на другий день денонсували угоду з цією політичною силою", - сказав Ющенко.

Блок "Наша Україна" розірвав угоду про співробітництво зі Всеукраїнською партією трудящих, яка висунула першим номером передвиборчого списку "політичного двійника" лідера Соцпартії Олександра Мороза.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News