Ющенко визнав поразку в дебатах з Симоненком і погодився зустрітися з Медведчуком

Понеділок, 4 лютого 2002, 22:08
Лідер передвиборного блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко визнав свою поразку в дебатах з лідером Комуністичної партії країни Петром Симоненком в ефірі української служби радіо "Свобода". "Думаю, програв я, тому що у моєї доньки Софійки сьогодні день народження, а цей вечір я провів на радіо", - жартома зазначив Ющенко.

Загалом сторони під час дебатів заявили про позиції, раніше вже заявлені в пресі. Серед нових пасажів Ющенка можна навести слова про те, що "економічний курс останніх 10 років був невдалим". При цьому найбільшими досягненнями України Ющенко назвав Конституцію, відмову від ядерної зброї і закриття ЧАЕС.

"Ті, хто взявся за реформування економіки, політичного устрою і ладу показали, що вони є бездарними політиками, і не ставили в основу політики питання захисту національних інтересів. Вони створили залежну економіку і знищили економічний базис незалежності України. Вони створили умови для того, щоб до влади прийшли кримінально-олігархічні клани", - сказав Симоненко під час радіодебатів.

Ющенко один раз пішов на загострення у відповідь на випади Симоненка про погіршення рівня життя в Україні за час прем'єрства лідера "Нашої України". Ющенко запропонув главі КПУ "не займатися політиканством" і "не кидатися пустими цифрами, від яких віє простою фальсифікацією".

У ході прес-конференції після радіодебатів Ющенко прийняв запрошення української служби радіо "Свобода" взяти участь в ефірі разом з лідером СДПУ(О) Віктором Медведчуком: "Я думаю, що в рамках тих перегонів, тих діалогів, які будуть вестися в передвиборчій кампанії, я буду зустрічатися з усіма опонентами, з усіма партнерами. Час і обставини можна уточнити".

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:58
У Калузькій області Росії безпілотник пошкодив енергетичну інфраструктуру
00:25
У Нью-Йорку біля суду, де перебував Трамп, чоловік вчинив самопідпал
23:59
Новини економіки 19 квітня: удар по порту "Південний", неплатників аліментів тепер зможуть мобілізувати
23:56
відео, фотоПоблизу Брянська в РФ горить підстанція, повідомляють про атаку дронів
23:43
Сміх крізь сльози: Костюк в емоційному матчі здолала Ґофф у чвертьфіналі Штутгарта
23:31
"Роттердам+": ВАКС звільнив двох фігурантів від відповідальності через строки давності
23:23
Ворог вдарив ракетою по цивільній інфраструктурі в Сумах 
23:10
Білий дім очікує, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення Конгресу
22:45
Ракетна атака по Дніпру: рятувальники виявили тіло третього загиблого
22:32
тенісКалініна у двох партіях розібралася з 16-річною росіянкою і пройшла в півфінал турніру в Руані
Усі новини...