Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кабмін горів, але не через підпал зловмисників

Четвер, 7 лютого 2002, 09:33
За попереднім даними, причиною пожежі в одній з кімнат будівлі Кабінету міністрів України стало коротке замикання в одному з електроприладів, який був вімкнений у мережу.

"Умисний підпал виключений", - повідомив в інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна начальник прес-центра Управління пожежної охорони у Києві Олександр Музиченко.

З його слів, за фактом пожежі ведеться розслідування, в ході якого буде встановлена сума нанесеного збитку.

Музиченко повідомив, що в ході пригоди постраждали 4 працівники Кабінету міністрів, які надихалися чадним газом. "Троє з них були доставлені в медичні установи, одному допомога була надана на місці", - сказав він, зазначивши, що загрози їх життю немає.

Він нагадав, що повідомлення про пожежу надійшло до пожежної частини о 20.18. Загорання сталося в одній з кімнат, розташованій на 4-му поверсі прибудови будинку по вулиці Садова, 3.

Для гасіння пожежі було введено в дію 18 автомобілів, включаючи спецтехніку. Пожежа була ліквідована о 20.45. Пожежа була визначена як другого ступеня складності.

Як поінформував журналістів прес-секретар прем'єр-міністра Сергій Нагорянський, всю ніч в Кабінеті міністрів працювала спеціальна комісія, яка з'ясовувала причини пожежі.

Зі слів працівників Кабінету міністрів, вся будівля Кабінету міністрів задимлена, хоч пожежа сталася на 3-4 поверхах. Як передає кореспондент агентства, на 3-му поверсі над 6-м під'їздом вікна вигоріли дуже сильно.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування