Рішення ВС по Мельниченку купили за голосування - СПУ

Четвер, 7 лютого 2002, 17:24
Питання реєстрації Миколи Мельниченка кандидатом в депутати від Соціалістичної партії вирішується через торги з використанням найвищими посадовими особами держави телефонного права, вважає Олександр Єльяшкевич.

Події, що відбувалися в залі навколо проекту Закону "Про судоустрій" підтверджують версію депутата, адже в 11.45 проект закону набрав лише 200 голосів. А вже через дві години, не дивлячись на прохання держсекретаря Міністерства юстиції Олександра Лавриновича законопроект відхилити , пропрезидентські партії додали понад сто голосів, необхідних для його ухвалення, повідомляє прес-служба СПУ.

Як стало відомо СПУ з поінформованих джерел, ціною такого голосування адміністрація президента визначила майбутнє рішення Верховного Суду по справі Мельниченка.

Коментуючи цю ситуацію, лідер соціалістів Олександр Мороз заявив, що засідання Верховного Суду в п'ятницю покаже, наскільки незалежним і об'єктивним є сьогоднішня судова система влади в Україні.

"Безпроблемна реєстрація Віктора Жердицького кандидатом в депутати повністю підтвердила незаконність рішення ЦВК про відмову Миколі Мельниченку,"- цитує Олександра Мороза прес-служба СПУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування