МЕЛЬНИЧЕНКО НЕ ПЕРЕДАВАВ ЗАПИСИ МІНЮСТУ США

Четвер, 7 лютого 2002, 22:34
Екс-майор Управління державної охорони Микола Мельниченко не виконав рішення каліфорнійського суду про передачу Міністерству юстиції США всіх записів у кабінеті Кучми, які є в наявності у нього.

"Я на сьогоднішній день передавав матеріали тільки слідчій комісії Верховної Ради. Спекуляції про те, що я передав записи США, порушив державну таємницю, робляться з метою ввести в оману", - заявив Мельниченко під час прес-конференції на радіо "Свобода" у четвер ввечері.

Про те, як він збирається вчинити в зв'язку з рішенням суду, екс-майор повідомив: "Голова тимчасової комісії Олександр Жир приїхав, щоб допомогти мені в цьому аспекті".

Мельниченко також повідомив, що не зустрічався з головою СБУ Володимиром Радченком. "Ми спілкувалися через пресу", - сказав він і нагадав про заяву шефа спецслужби, де він висловив бажання зустрітися з екс-майором, а також свою відповідь факсом.

На питання Тараса Чорновола про наявність аудіоепізодів з кабінету Кучми із замовленням на вбивство його батька, Мельниченко сказав: "Я маю юридичні проблеми в США і не маю можливості розшифровувати записи".

УП


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News