Нацрада з телерадімовлення просить Генпрокуратуру припинити роботу "Континенту"

П'ятниця, 8 лютого 2002, 17:16
Національна рада України з телебачення і радіомовлення звернулася до Генеральної прокуратури України з проханням доручити прокуратурі Києва припинити незаконне мовлення радіостанції "Континент" на частоті 100,9 МГц у Києві.

Як зазначено у повідомленні прес-служби Нацради, переданому у п'ятницю в агентство "Інтерфакс-Україна", 4 лютого 2002 року Апеляційний суд Києва розглянув апеляційну скаргу ТОВ "Центр засобів масової інформації "Медіа-центр" (радіо "Континент") і відмовив позивачеві у її задоволенні.

У повідомленні прес-служби говориться, що радіо "Континент" досі незаконно веде мовлення у Києві на частоті 100,9 МГц, не маючи ліцензії Нацради на право користування цією частотою.

У Нацраді також нагадали, що згідно з рішенням від 13 квітня 2001 року переможцем на частоті 100,9 МГц стало АТ "Онікс". До завершення терміну дії ліцензії на цій частоті працювало радіо "Континент", яке відразу ж оскаржило рішення Нацради у Господарському суді Києва.

У жовтні 2001 року суд відмовив "Континенту" у позовних вимогах. "Континент" подав на це рішення апеляційну скаргу, яка у листопаді була повернена радіостанції без розгляду. Пізніше у судовому порядку термін подачі апеляційної скарги "Континентом" був продовжений.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування