У понеділок на УТ-1 покажуть фільм про Тимошенко

Субота, 9 лютого 2002, 11:48
9 лютого, за п'ятдесят днів до виборів, стартує передвиборча агітація в рамках кампанії по виборам до Верховної Ради 31 березня 2002 року. Законодавча норма, що не дозволяла вести агітацію в перші 40 днів виборчої кампанії, визначена законом про вибори депутатів Верховної Ради.

Передвиборча агітація завершиться 29 березня о 24.00. Вибори в парламент України пройдуть 31 березня.

Партії і блоки, що беруть участь в нинішній виборчій кампанії, підготували ряд заходів до початку передвиборчої агітації.

У суботу, 9 лютого відбудеться прес-конференція лідера блоку Віктора Ющенка з питань початку передвиборчої агітації.

Презентація блоку "За єдину Україну", пройде в суботу в регіонах і столиці України.

На суботу намічені агітаційні заходи й інших партій та блоків.

Загалом для участі у виборах зареєстровано 35 партій і блоків і протягом п'ятдесяти днів вони будуть вести активну агітацію, в тому числі в ЗМІ.

Зокрема, як повідомили в прес-службі Комуністичної партії України, вже готовий план проведення передвиборчої агітації кандидатами від КПУ. Крім передбачених законодавством виступів на державних теле- і радіоканалах і в друкованих ЗМІ, Компартія планує створити агітаційно-пропагандистські групи і, можливо, провести семінари в регіонах. Відповідні плани проведення агітаційних заходів розроблені в обкомах партії. Разом з тим, відзначили в прес-службі, КПУ не буде проводити масові заходи.

Соціалістична партія України план проведення передвиборчої агітації ще не підготувала.

У план агітаційних заходів Партії зелених України, зокрема, входить реклама програмних принципів партії на телебаченні. Широкомасштабні акції ПЗУ проводити не збирається.

Блок "Демократичної партії України - партії "Демократичний союз" зараз працює над підготовкою такого плану. У центральний штаб продовжують надходити плани проведення заходів від регіональних організацій. Зведений план агітаційних заходів блоку буде готовий наступного тижня, повідомили в прес-службі.

Блок Юлії Тимошенко презентує на національному телеканалі фільм "Що зроблено? Що можна зробити?", який буде показаний 11 лютого о 19.15 і 13 лютого о 19.00, згідно з результатами жеребкування. Крім того, 12 лютого о 21.15 і 13 лютого о 21.30 на національному радіо можна буде почути інтерв'ю з лідером блоку. Разом з тим, в зв'язку з поганими самопочуттям Тимошенко її плани щодо поїздок у регіони поки невідомі.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування