Нова рознарядка "За ЄдУ" - 40% на виборах! За це народу - дешева їжа

Субота, 9 лютого 2002, 13:19
Блок "За єдину Україну!" буде співпрацювати в майбутньому парламенті з представниками центристських сил.

Як заявив журналістам в суботу в ході презентації блоку "За єдину Україну!" координатор блоку у Києві Анатолій Толстоухов (НДП), після виборів блок планує співпрацювати в парламенті з тими, "хто готовий буде формувати парламентську більшість і відповідати за його дії".

Серед таких політичних сил Толстоухов назвав СДПУ(О), Партію зелених України, представників блоку "Наша Україна", блоку "Єдність", які йдуть по мажоритарних округах, а також інших політичних сил, що балотуються в парламент по мажоритарних округах.

Як завив на прес-конференції в ході презентації член НДП, заступник голави Київської міськадміністрації Микола Підмогильний, блок "За єдину Україну!" розраховує на виборах в Верховну Раду набрати близько 40% голосів виборців.

За словами Толстоухова, блок не має наміру розійтися після виборів, і вже в угоді про створення "За єдУ" партії задекларували, що після виборів буде створена єдина фракція в парламенті, а також єдина партія. Це дасть можливість сформувати більшість, яка забезпечить співпрацю парламенту та уряду.

Коментуючи на прохання журналістів появу перед виборами великої кількості кандидатів-"двійників", партій і блоків з схожими назвами, Толстоухов заявив, що у блоку "немає часу займатися популізмом та піарити".

При цьому він підкреслив, що "більше, ніж наша партія на собі ніяка інша не відчує" вплив партій і кандидатів-двійників.

У ході виступу на презентації Толстоухов повідомив, що презентація блоку у суботу відбудеться у всіх регіонах України. Він підкреслив, що партії, які ввійшли до блоку, об'єдналися тому, що "це потрібно Україні".

Кажучи про програму і наміри блоку, він підкреслив, що блок виступає з програмою про збільшення в 1,5 разу реальних прибутків громадян, а також зменшення на 25-30% цін на основні продукти харчування, зокрема хліб, за рахунок регулювання торгової надбавки.

На презентації розповсюджувалися квитки на творчі акції, відбувся виступ президентського і фольклорного оркестру.

У холі демонструвалися відеоролики блоку, учасники та запрошені на презентацію могли сфотографуватися. Згідно з програмою, відбулося покладання квітів до пам'ятника Тарасу Шевченку, Михайлу Грушевському, могили Невідомого солдата, пам'ятника жертвам голодомору, меморіального комплексу "Бабин Яр".

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News