Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин знайшов нове визначення для слова "адмінресурс". Схоже, він вважає українців ідіотами

Субота, 9 лютого 2002, 16:19
Лідер блоку "За єдину Україну", глава адміністрації президента Володимир Литвин в суботу в черговий раз відкинув обвинувачення про використання адмінресурса, зазначивши: "Думаю, що якщо якийсь керівник району користується підтримкою людей, то це можна вважати адміністративним ресурсом".

Литвин підкреслив, що при голосуванні люди будуть приймати рішення самостійно "в кабінках для голосування", без сторонніх людей.

Литвин також заявив, що прийшов час політичних сил, діяльність яких спрямована на творення.

Виступаючи в суботу в Донецьку на церемонії вручення державних нагород представникам вугільної промисловості і інших сфер народного господарства регіону, а також діячам культури, лідер блоку заявив: "Система, при якій ми жили, зруйнована до основи".

Литвин зазначив, що ті сили, які боролися проти тоталітарної системи, "вичерпали свій потенціал". "Вони виконали свою місію, їм треба піти з політичної арени або зайнятися творенням, - сказав він, додавши, - ми знаємо, що після руйнування творенням займатися складно".

Лідер блоку підкреслив, що ті сили, які відстоювали збереження цієї системи, "втрачають соціальну базу своєї підтримки".

При цьому, на думку Литвина, крім лівих політичних сил, в країні немає опозиції. "Інші - це ображені люди, які втратили владу", - сказав він.

Глава Донецької облдержадміністрації Віктор Янукович підкреслив на цій же зустрічі, що "час одинаків пройшов". З його слів, час - "за великими командами, які будуть вирішувати великі задачі".

Литвин взяв участь в презентації блоку "За єдину Україну!", яка пройшла в міському Палаці спорту "Дружба".

На презентації виступали лідери блоку, кандидати в депутати від блоку в мажоритарних округах. Пройшов концерт відомих естрадних виконавців і танцювальних колективів.

Литвин також ознайомився з виробництвом побутової техніки на ЗАТ "Група "Норд", де провів бесіду з керівництвом, фахівцями і працівниками. Крім того, він відвідав обласний виборчий штаб і зустрівся з активом блоку.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування