Міф про слабкого Ющенка вигадали "брудні" політтехнологи

Субота, 9 лютого 2002, 22:16
Ющенко заявляє, що поширення чуток про його нерішучість є елементом "брудних" політтехнологій.

"Поширення чуток про мою нерішучість є елементом "брудних" політтехнологій", - заявив лідер виборчого блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко, відповідаючи на запитання журналістів після прес-конференції з нагоди початку агітаційного періоду виборчої кампанії 9 лютого.

"Я був на таких посадах, які потребували прийняття рішень", - передає слова Ющенка його прес-служба. На його погляд, звинувачення в нерішучості особи, яка протягом восьми роком очолювала Національний банк України, займала посаду прем’єр-міністра, є просто нелогічними.

За словами Ющенка, і нинішня політична ситуація постійно вимагає від нього прийняття відповідальних рішень. Зокрема, об’єднання різних політичних сил в одному виборчому блоці, зазначив він, вимагало від нього "не лише терпимості, компромісів, але й ухвалення досить жорстких рішень".

Ющенко також сказав у суботу, що вважає оприлюднення компрометуючих матеріалів щодо учасників виборів "одним із способів дискредитації виборчої кампанії як ідеї". "Ми проводитимемо вибори на засадах прозорості і максимальної відкритості, і цього чекаємо від усіх учасників виборчих перегонів". При цьому Ющенко зауважив, що не завжди така лояльність з боку його блоку до конкурентів буде сприйматись як сильна позиція.

Лідер "Нашої України" також висловив жаль з існування в Україні "багатолікої гідри дезінформації", яка подає його образ "гіпертрофованим".

"Все, що ви бачите по цьому каналу, переверніть – і це буде правдою", - прокоментував Ющенко позицію телекомпанії "Інтер".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування