Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На українців напали слухові галюцинації – Грач про референдум не говорив

П'ятниця, 1 березня 2002, 11:52
Голова кримського парламенту Леонід Грач виступає проти проведення референдуму про приєднання Криму до Росії і стверджує, що його висловлювання з цього приводу неправильно зрозуміли.

"Я сказав, що ідея приєднання Криму до Росії знову блукає. І сказав, що я проти неї. Але допускаю, що якщо ситуація вийде з-під контролю, інші сили можуть провести у Криму з цього питання референдум. Але я проти його проведення", сказав Грач в інтерв'ю газеті "Сьогодні", опублікованому у п'ятницю.

З його слів, "жодного іншого шляху, крім правового урегулювання відносин автономії з Україною - немає. Ніякого перекроювання кордонів у бік Росії не буде".

Незважаючи на те, що "російські інтереси у Криму є - це всім давним-давно відоме, я вважаю, що ніхто не хоче, щоб у Криму був безлад, нехай навіть і політичний". "Ніхто не хоче, щоб півострів повернули у часи "бандитського Криму", - впевнений кримський спікер.

Крім того, Грач "не бачить нічого поганого" у тому, що "російські політики просять Леоніда Даниловича зберегти стабільність" у регіоні.

Як повідомлялося, 27 лютого керівники російських партій Сергій Шойгу і Юрій Лужков (лідери "Єдиної Росії"), Геннадій Зюганов (КПРФ), Борис Нємцов (СПС), Геннадій Райков (Народна партія) висловили Кучмі стурбованість передвиборчою ситуацією у Криму і закликали його "зробити все можливе для відновлення справедливості стосовно Грача" з тим, щоб дати йому можливість взяти участь у виборах.

Інтерфакс-Україна-вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...