Яна Клочкова - мільйонерка

П'ятниця, 1 березня 2002, 12:26
Олімпійська чемпіонка Сіднея, українська плавчиха Яна Клочкова увійшла до п'ятірки найбагатших людей Харківської області. Це з'ясувалося після того, як спортсменка подала декларацію в місцеву податкову інспекцію, де вказала, що її річний прибуток перевищив 1 мільйон гривень.

Відзначимо, що минулий рік 2001 рік був особливо вдалим для українки в спортивному житті. На чемпіонаті світу в Фукуоці Клочкова стала триразовою чемпіонкою, перемігши на 200 та 400 метрах комплексом, та на 400 метрах вільним стилем а також виборовши "срібло" на 200-метрівці на цій же дистанції. Окрім того, з етапів Кубка світу на короткій воді українка стабільно привозила до Харкова дві "золоті" нагороди.

Попри все Яна насправді вважається, окрім найбагатшої спортсменки та леді Харкова, ще й найчеснішою людиною в цьому регіоні. Окрім неї зважилися оприлюднити дані про свій капітал лише 5-ть чоловіків з Харкова, а Яна виявилася єдиною жінкою. Ось де справжній приклад для українських олігархів, не тільки заробляти гроші чесною працею, але й відкрито про це оголошувати.

Особливо задоволений, і це зрозуміло, вчинком Яни голова Державної податкової адміністрації в Харківській області Олег Єрьоменко, яка вважає, що гордість і надія українського спорту цілком гідна титулу найчеснішої леді Слобожанщини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...