Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Замковенка буде тиснути "Солоха"?

П'ятниця, 1 березня 2002, 16:59
Кандидат у народні депутати України по 223 мажоритарному виборчому округу в Києві, екс-голова Печерського районного суду столиці Микола Замковенко поки що не відчуває тиску з боку засуджених ним кримінальних авторитетів.

На прес-конференції у п'ятницю, він припустив, що "невдовзі такий тиск може виникнути", оскільки 13 лютого колегія Верховного Суду України розглянула скаргу адвокатів кримінального авторитету Бориса Савлохова, відомого під прізвиськом "Солоха", і Зураба Гогічаєва і ухвалила рішення скоротити на півтора року термін їх покарання.

"Я гадаю, що Савлохов, перебуваючи в місцях позбавлення волі, дав критичну оцінку своїм діям і не пред'являтиме мені жодних претензій", - сказав Замковенко.

13 лютого Колегія Верховного Суду України розглянула скаргу адвокатів Бориса Савлохова (відомий як кримінальний авторитет "Солоха") і Зураба Гогічаєва і ухвалила рішення скоротити на півтора роки термін їх покарання. Таким чином, Савлохов і Гогічаєв повинні провести за гратами замість семи - п'ять з половиною років.

Верховний Суд ухвалив рішення про скорочення терміну покарання, враховуючи позитивні характеристики з установи позбавлення волі на Волині, де на даний час перебувають засуджені.

У червні 2000 року голова Печерського районного суду м. Києва суддя Микола Замковенко засудив Савлохова і Гогічаєва за здирство 10 тис. дол. у фермерів з Київської області. Крім того, було доведено вину Савлохова в хуліганських діях, а саме - бійку в казино "Габріелла".

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування