Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Президент поїде – і Юлю покажуть?

Субота, 2 березня 2002, 12:25
Під тиском обласної влади в Харкові зняли з ефіру єдину програму місцевого телеканалу за участю Юлії Тимошенко. Ефір програми був запланований на суботу, 2 березня. Але в понеділок харківська влада чекає на приїзд президента України Леоніда Кучми. За існуючою інформацією, саме це стало причиною тиску на керівництво телеканалу.

Про візит Юлії Тимошенко до Харкова, який відбувся у вівторок, 26 лютого 2002 року, регіональні канали повідомили тільки у випусках новин. Єдиний телеканал, де лідер виборчого блоку БЮТи отримала можливість виступити, став харківський телеканал "Симон".

Журналіст Зураб Аласанія запросив Тимошенко взяти участь в своїй авторській програмі "Об'єктив-Огляд", яка представляє харківським глядачам керівників політичних партій і блоків. Учасниками програми вже були Віктор Ющенко ("Наша Україна"), Інна Богословська ("Команда озимого покоління") тощо.

У вівторок відбувся запис програми за участю Тимошенко. Як повідомили у суботу джерела, близькі до керівництва телеканалу "Симон", в ефірі ТРК Симон цієї програми не буде. Принаймні, до закінчення президентського візиту.

Автор і ведучий програми "Об'єктив-Огляд" Зураб Аласанія у п'ятницю ввечері від коментарів утримався, але підтвердив інформацію про те, що програма за участю Юлії Тимошенко знята з ефіру.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування