Курка-Литвин, яка гребе від себе, готова об'єднається з Ющенком

Субота, 2 березня 2002, 14:52
Блок "За єдину Україну!" готовий об'єднатися з блоком Віктора Ющенка "Наша Україна", якщо це буде вигідним для України - заявив лідер "За єдУ!" Володимир Литвин на зустрічі з виборцями Львова.

"В інтересах України, ради принципових питань і для досягнення реального результату я готовий об'єднатися з ким завгодно", - сказав він, відповідаючи на питання аудиторії під час "Заньківчанського вечора" у п'ятницю.

Литвин також зазначив, що не розглядає себе ні як харизматичного лідера, ні як "сірого кардинала", а лише як "таку собі робочу конячку", яка "любить просто працювати".

"Нехай хтось прийде до мене в адміністрацію і посидить зі мною один робочий день - цього буде досить для того, щоб зрозуміти, що можна бути публічним, а можна просто працювати. Мені подобається просто працювати" - підкреслив Литвин.

Відповідаючи на питання про те, чим можна пояснити тривалу довіру до нього з боку президента, Литвин передбачив, що він (Литвин) "схожий на курку, яка гребе від себе", і в якої "немає хапального рефлексу".

Інтерфакс-Україна-вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування