Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка поцупили телекамеру і не пустили до коледжу

Неділя, 3 березня 2002, 14:55
Лідерові виборчого блоку "Наша Україна" Віктору Ющенку 3 березня не надали приміщення для зустрічі зі студентами й викладачами в гірничому коледжі міста Марганець Дніпропетровської області. Попередньо питання щодо надання приміщення було узгоджене. Однак Ющенка туди не впустили, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Зрештою Ющенку довелося виступати перед мешканцями міста на подвір'ї коледжу просто неба. На зустріч зібралося близько двох тисяч чоловік, зазначає "НУ".

Після виступу Ющенка кандидат у народні депутати за списком "Нашої України", співачка Оксана Білозір, яка супроводжує Ющенка в турі, дала концерт. Також у турі лідера "Нашої України" супроводжує юрист, який фіксує всі порушення виборчого законодавства.

А вночі з 2 на 3 березня невідомі обікрали машину супроводу виборчого туру "Наша Україна". З автомобіля викрадено відеоапаратуру, техніку для зйомок, а також акумулятори для двигуна.

***

Відповідаючи на питання журналістів щодо можливості об'єднання блоків "Наша Україна" і "За єдУ", про що напередодні заявив Литвин, Ющенко зазначив: "Подивіться, як зараз вчиняє блок "За єдину Україну" по відношенню до всіх учасників виборчого процесу. Якщо ми хочемо співробітничати, треба берегти вже існуючий фундамент".

"Зараз багато різних заяв, я хотів би бачити щирі дії", - підкреслив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...