Тимошенко соромно за матюки Кучми, а не агітацію СПУ

Понеділок, 4 березня 2002, 10:53
Партія "Батьківщина" висловлює "глибоке обурення спробою адміністрації президента та кишенькових провладних партій зняти з реєстрації Соціалістичну партію України під приводом скарг на "неетичну поведінку" лідера СПУ на УТ-1, під час оприлюднення відомих записів майора Миколи Мельниченка".

"На наше переконання, Олександр Мороз вчинив цілком вірно і правильно. Він скористався виборчим законодавством і вперше, прорвавши інформаційну блокаду, у прямому ефірі державного телебачення продемонстрував громадянам, ЯКІ люди перебувають сьогодні при владі в Україні", ідеться у заяві партії Тимошенко, поширеній у понеділок.

На думку "Батьківщини", "саме героям касетного скандалу (Кучмі, Литвину, Кравченку, Деркачу та іншим), а не Олександру Морозу повинно бути соромно за те, що вони віддають накази про викрадення та знешкодження опозиційних політиків, журналістів, правозахисників і не можуть двох слів зв’язати без ненормативної лексики".

Принагідно партія "Батьківщина" "порадила" ЦВК "більше звертати увагу на дії влади і провладних партій, з боку яких порушення виборчого законодавства перейшло всі розумні межі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News