Чергова передвиборна провокація проти блоку Ющенка

Понеділок, 4 березня 2002, 11:11
1 березня 2002 року через деякі ЗМІ було оприлюднено звернення у формі доповідної записки лідерові блоку "Наша Україна" Віктору Ющенку від 25 осіб, котрі назвалися громадською групою "Україна потрібна Європі".

Автори "послання" вимагають від лідера блоку "переглянути деякі засади формування" його команди, повчають, як "правильно" формувати виборчі списки. Прес-служба виборчого блоку "Наша Україна" розцінює поширення цих претензій як чергову передвиборну провокацію проти "Нашої України". Про це йдеться у заяві прес-служби "Нашої України".

Як зазначено у документі, мета цього звернення очевидна - створити для заангажованих ЗМІ інформаційний привід для пропагандистських атак на лідера "Нашої України". Прес-служба зауважує, що "гучні закиди" визнаному політичному лідерові від імені наукової та культурної громадськості роблять люди здебільшого маловідомі. Очевидно, що авторитетні громадські діячі відмовилися підписувати сумнівний документ.

P.S. Від УП. Про засідання нікому невідомої громадської групи подали репортажі всі українські канали, які контролюються СДПУ(О).

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News