Ювілейне міланське дербі за "Інтером"

Понеділок, 4 березня 2002, 11:24
Завершальним акордом 25-го туру чемпіонату Італії стало 250-те міланське дербі на"Сан-Сіро" між "Міланом" та "Інтером", яке принесло перемогу команді Купера з мінімальним рахунком 1:0. Після цієї перемоги "Інтернаціонале" став лідером Серії А з 52-ма очками.

В матчі, в якому не хотіла програвати жодна з команд і в якому було небагато гольових моментів, все вирішила 78-а хвилина матчу. Тоді після удару Вентоли, голкіпер "россо-нері" Абьяті ще відбив удар, але в даному випадку спрацював нюх на гол кращого бомбардира команди Ектора Купера Вієрі, який зігравши на добивання коліном просто вніс м'яч в ворота "Мілану" – 1:0. Для "Інтера" це насамперед не тільки перемога, яка принесла лідерство, а це й виграш в найпринциповішого суперника, а до того ж і реванш за поразку в першому колі.

 
 
Відзначимо що в цій грі весь матч провів і Андрій Шевченко, проте вже в котре він залишив поле без забитого м'яча, правда одного разу українцю вдалося надіслати м'яч в сітку воріт Тольдо, але з положення поза грою. Після гри колишній динамівець Києва, Каха Каладзе відзначив, що вважає гол Вієрі випадковим.

"Мені здається, це була зустріч двох рівних команд. Разом з тим, треба бути відвертим і визнати, що гол Вієрі вийшов випадковим. Це не означає, що "Інтер" не був гідний перемоги, або що Вієрі поганий нападаючий. Просто в конкретному ігровому епізоді, коли ми пропустили м'яч, противнику пощастило більше: коліно Крістіан підставляв, я упевнений, інтуїтивно, однак та обставина, що гол його вийшов кострубатим і неправдоподібним, не змінює, результату матчу," – сказав Каладзе.

Тренер же "червоно-чорних" Карло Анчеллоті взагалі стверджує, що його команда не заслуговувала на поразку: "Своєю грою ми не заслужили цієї поразки, - говорить наставник "Мілана" Карло Анчелотті, - До пропущеного гола ми виглядали кращими за суперника, а м'яч влетів в наші ворота тільки завдяки рикошету". Тренер россо-нері заявив, що задоволений діями своїх підопічних і вважає, що з такою грою цілком реально вирішити задачу завоювання путівки в Лігу чемпіонів.

"Поза всякими сумнівами, ми грали краще, і пропущений гол був не зовсім справедливий", - погодився з тренером віце-президент "Мілана" Адріано Галліані.

Мілан – Інтер - 0:1
Гол: Вієрі 78

Турнірне становище лідерів: Інтер – 52 очка. 2. Ювентус- 51. 3. Рома – 50. 4. Болонья – 41. 5. Кьєво – 39. 6. Мілан – 38.

За інформацією Dailyfootball

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування