Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко погрожує чиновникам помстою і не вірить у 30% "єди"

Понеділок, 4 березня 2002, 11:24
"Всі чиновники, які порушують закон під час цієї виборчої кампанії, обов'язково відповідатимуть за це. Нас у турі супроводжує юрист, який фіксує усі порушення виборчого законодавства на місцях з боку влади", - заявив лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко в понеділок під час чату на сайті Razom.org.ua.

"25-30% голосів блок "За єдину Україну!" не отримає за жодних умов. Сподіваюся, що ми забезпечимо досягнення максимальної прозорості на цих виборах", - додав він, відповідаючи на питання користувачів мережі.

"На жаль, уряд і місцева влада стали активними учасниками виборчого процесу і підтримують одну політичну силу - блок "За єдину Україну". Хоча влада за своїм статусом не є учасником виборчого процесу, вона має лише забезпечувати прозорість виборів. Влада - це не партія, іноді вона це забуває", - додав він на питання про намір чиновників сприяти міжнародним спостерігачам під час виборів.

Говорячи про враження від туру східними регіонами України, Ющенко зазначив: "З одного боку, я дуже задоволений зустрічами з виборцями. З іншого - я маю не зовсім приємні враження від влади на місцях. Деякі регіони України залишаються зонами поза демократією. Влада часто демонструє закритість, печерний рівень демократії і неготовність йти на діалог".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування