Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азарову дали вказівку рятувати Грача

Понеділок, 4 березня 2002, 17:39
Державна податкова адміністрація України не виявила неправдивих відомостей в декларації кандидата в народні депутати Леоніда Грача, повідомив глава ЦВК Михайло Рябець.

"Жодного зауваження щодо декларації про прибутки Грача у ДПАУ не виникло", - сказав він на засіданні комісії в понеділок.

При цьому Рябець висловив припущення, що ДПАУ, очевидно, звіряла свою інформацію з даними відповідних органів, зокрема, з Бюро технічної інвентаризації, про розміри житлової площі, власником якої є Грач.

25 лютого місцевий суд Центрального району Сімферополя визнав незаконною реєстрацію кандидатом в депутати Верховної Ради Криму, спікера парламенту автономії Грача і постановив відмінити її, повідомляє Україна.

Рішення сімферопольської окружної комісії про реєстрацію Грача оскаржила довірена особа одного з кандидатів в депутати Верховної Поради Криму Тетяни Красикової у зв'язку з тим, що, на її думку, Грач порушив законодавство під час подачі документів до окружкому. Зокрема, в декларації про прибутки Грач не вказав отримання прибутків від продажу квартири, а також занизив площу його житлового будинку. Крім того, зазначає заявник, Грач не склав з себе повноваження спікера на час проведення виборчої кампанії.

Грач також балотується в депутати Верховної Ради України за списком Компартії. З цього приводу у нього жодних проблем не виникло.

PS. Тим часом, УП достовірно відомо, що Грач вказав площу свого будинку, занизивши її більш ніж на 200 метрів. Він також не вказав отримання прибутків від продажу 4-х кімнатної квартири - 160 тисяч гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування