Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Експерти ФБР прибудуть до України в квітні, щоб вивчати справу Гонгадзе

Понеділок, 4 березня 2002, 19:53
Справою Гонгадзе займатиметься група експертів ФБР вже в квітні цього року, заявила радник президента США з питань національної безпеки Кондоліза Райс в понеділок під час телемоста у прямому ефірі телеканалу "1+1".

Відповідаючи на питання журналістів, пані Райс зазначила, що "США дуже уважно слідкують за розслідуванням (справи Гонгадзе – УП)". "Ми маємо команду експертів ФБР, які будуть в Україні сприяти цьому розслідуванню. Вони будуть там в квітні", сказала вона.

Кондоліза Райс нагадала, що Вашингтон готовий допомогти "будь-кому в українському уряді, щоб довести цю справу до кінця". Крім того, зазначила вона, Сполучені Штати переконані, "що це справа, яка буде позначатися на кліматі україно-американських відносин". Пані Райс підкреслила, що для сприяння відкритості цієї справи, США надають "політично і технічну допомогу".

Щодо справи із записами майора Миколи Мельниченка, то пані Райс відмовилася її коментувати, зазначивши лише, що "справу Мельниченка було вирішено нашою Іміграційною службою".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування