Жиру не дали 10 хвилин для слова

Вівторок, 5 березня 2002, 12:00
Депутати не підтримали пропозицію про надання слова голові Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування справи журналіста Георгія Гонгадзе та інших резонансних справ Олександру Жиру, яка ініціює проведення сьогодні спеціального засідання Верховної Ради для розгляду результатів експертизи плівок колишнього майора держохорони Миколи Мельниченка.

Голова Верховної Ради Іван Плющ сказав перед голосуванням, що не може ставити на голосування питання про проведення спеціального засідання, оскільки для цього, відповідно до Регламенту, необхідно було розробити регламент проведення такого засідання.

Водночас, враховуючи, що від Тимчасової слідчої комісії надійшов лист з проханням надати можливість поінформувати парламент про результати експертизи плівок Мельниченка, Плющ поставив на голосування пропозицію надати Жиру 10 хвилин для виступу.

За надання слова Жиру проголосували 199 народних депутатів із 333 зареєстрованих у залі. Не голосували фракції "Трудова Україна", СДПУ(О), "Регіони України", ПЗУ, "Демсоюз", НДП. На час голосування половина депутатів була відсутня у залі.

Єльяшкевич продовжує блокувати трибуну.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...