Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

11 березня дивіться компромат на Ющенка, або за кого агітує Щербань?

Вівторок, 5 березня 2002, 13:10
2 березня відбулася чергова нарада при голові Сумської обласної державної адміністрації голів райдержадміністрацій та мерів міст області. З наближення 31 березня, природньо, що засідання не могло оминути обговорення виборчої теми.

Так, присутні отримали від сумського губернатора Володимира Щербаня не двозначні вказівки ведення передвиборчої компанії:

- щоб з понеділка у всіх містах та районах усі підприємства виставили транспаранти та банери "Наше підприємство підтримує блок "За єдину Україну";

-провести в усіх школах області батьківські збори, де батьки мають підписати звернення на підтримку "Єди";

- активізувати роботу з ветеранами. "Годуємо їх більше, ніж при Радянському Союзі, а що маємо? Навіщо ж ми будемо їх годувати, якщо вони не підтримають "Єду". Ми годували тільки верхівку, а не дійшли до менших" – каже Щербань.

Дісталося в промові голови Сумської ОДА і лідерові блоку "Наша Україна" Вікторові Ющенку. Володимир Щербань охарактеризував сам блок та його №1 наступним чином: "На кого ви ставите? Запроданець, пацан! Ви подивіться на той список. У ньому ж одні дебіли і маразматики!" (У чому не відмовиш сумському губернаторові, так це в самокритиці. Адже Володимир Щербань числиться серед тих "дебілів і маразматиків" під №44).

Генеральну лінію передвиборчої компанії в регіоні Володимир Щербань визначив наступним чином: "Куди ви всі дивитеся? Як розуміти: є мер, є голова адміністрації, а ще хтось крім кандидатів від "Єди" кудись висувається і за когось агітує? Не можете працювати з агітаційними матеріалами наших кандидатів – розберіться в організації контрпропаганди. Якщо не допоможе – бийте морди. Якщо не допомагає – мочіть, мочіть, мочіть!!!"

Варто відзначити, що це все було сказано в присутності генералів А.О. Чумака, начальника УСБУ та М.А. Плєханова, начальника УМВС.

Як позитивний приклад Щербань згадав про роботу голови Недригайлівської райдержадміністрації: "Якщо людина добросовісно виконує свої обов’язки, то і результат є". Результатом, на думку губернатора, є те, що в рідному селі Ющенка Хоружівці рейтинг "Єди" в кілька разів вищий від "Нашої України". Жодного посилання на результати соцслужб не було.

Не забув на цій нараді голова ОДА проявити турботу про населення. Було зазначено, що він "особисто купив донецьку шахту, щоб забезпечити населення паливом". Крім того, учасники наради мали можливість почути, що Сумщина в цьому році буде вирощувати біля 50 тис.га олійного маку.

Володимир Петрович на засіданні також ще раз перевірив, чи всі керівники райдержадміністрацій та мери міст написали заяви про звільнення з роботи за власним бажанням, які датовані 2 квітня, і попередив, що в разі поразки блоку "За єдину Україну", всі вони ним будуть підписані. Тому більшість районних керівників свідомо у своїх доповідях завищували рейтинг блоку. На що Щербань в досить різкій формі зазначив: "У мене все на контролі. Будете відповідати за кожну цифру!!!".

На закінчення наради губернатор заінтригував усіх присутніх тим, що "буде проведена "акція" по блоку "Наша Україна". Як лідер партії, що входить до блока Ющенка та № 44 в його списку, Володимир Щербань, схоже, має найсвіжішу інформацію про плани блока або Ліберальної партії. Тому він запропонував усім уважно стежити за теленовинами 11–го березня. То ж з нетерпінням очікуємо телепоказу про блок "запроданця і пацана" через тиждень.

І насамкінець. Посилаючись на матеріали газети партії "Яблуко", в яких мова йде про кримінальні справи Сумського губернатора та його команди, слід нагадати голові Сумської ОДА, більш йому зрозумілою мовою, що "за базар потрібно відповідати". Вихідець з шахтарського краю мабуть забув, що партизанська Сумщина ніколи не пробачає зрадництва на насилля.

Останній тиждень, який був багатий для сумчан на зустрічі з політичними лідерами країни, тому приклад. І Юлія Тимошенко, і Олександр Мороз, і Петро Симоненко одностайно підтримали на посаду міського голови Сум Олександра Андронова, а не висуванця облдержадміністрації Анатолія Бондаря.

Після зустрічей з виборцями Андронову було запропоновано до 5-го березня зняти свою кандидатуру. "Посланці від Володимира Щербаня" заявили, що в разі відмови він "буде розмазаний по стіні або по асфальту". Про це Андронов розказав виборцям під час їх зустрічі з лідером комуністів Петром Симоненком. Близько трьох тисяч учасників зустрічі своїми оплесками висловили підтримку мужньому меру і запевнили, що ніякі "технологи" не завадять їм обрати цю чесну і принципову людину керівником обласного центру.



NB. Про всі подробиці передвиборчого туру Юлії Тимошенко, про те, як скидали Грача, замість кого показують Бродського, хто протидіє Ющенку, скільки журналістів йдуть у парламент, під яку музику виходить до виборців Кучма, про списки майбутніх депутатів, хто назвав Кучму г...вном, про все це читайте у новому розділі "Української правди" ВИБОРИ 2002

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування