Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

При Ющенку і Тимошенко на Донеччині взагалі була б диктатура

Вівторок, 5 березня 2002, 20:47
Координатор блоку "За єдину Україну" на Донеччині, народний депутат Володимир Рибак заперечує використання адмінресурсу в передвиборній агітації на території Донецької області. "Я ні на одній нараді не ставив питання, що ми повинні все для себе. Всі мають рівне право. Ті, хто кричить про зловживання адмінресурсом – дай їм сьогодні владу, так взагалі не підійдемо до мікрофонів", - заявив Рибак в інтерв'ю "Українській правді".

З його слів, нещодавно Донбас відвідали лідери "Нашої України", збираються "Єдності" та "Яблука": "Я питаю, у вас є претензії в місті Донецьку. Вони кажуть – немає". Рибак, який також є мером Донецька, повідомив, що в місті безперешкодно проходять зустрічі з виборцями і висять рекламні щити різних політичних сил. Однак він не виключив, що можливі зловживання в "окремих містах".

У той же час постійні скарги на адмінресурс він пояснив так: "Коли немає що говорити і звітувати перед виборцями, треба привернути увагу до себе".

Рибак спрогнозував, що "За єдУ" може набрати 30% у Донбасі та "в межах 20"% по всій країні. (Згідно з останніми соцдослідженнями, блоку "За єдину Україну!" готові віддати голоси 12% мешканців регіону.)

Володимир Рибак також повідомив, що "За єдУ" висунула прохідних кандидатів у всіх регіонах Донецької області.

Ще він зазначив, що відомий бізнесмен, президент ФК "Шахтар" Ренат Ахметов не бере участі в політичному житті регіону.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування