Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Податкова заблокувала типографію, де друкувалася книжка про Тимошенко

Середа, 6 березня 2002, 11:55
Влада блокує агітаційну кампанію "Блоку Юлії Тимошенко", ідеться у заяві БЮТи, поширеній у середу. "Відразу після того, як Виборчий блок Юлії Тимошенко, відповідно до вимог законодавства, передав Центральній виборчій комісії зразки агітаційних матеріалів Блоку, надрукованих у видавництві "Такі справи", це видавництво зазнало несамовитого тиску, погроз та шантажу з боку Державної податкової адміністрації", - ідеться у заяві.

За інформацією БЮТи, роботу видавництва "повністю блоковано" через "чисельні позапланові перевірки з боку податкової поліції, що супроводжуються брутальним порушенням законодавства та елементарних норм людської поваги". На думку БЮТи, "єдиною "провиною" видавництва "Такі справи" стала згода на друк офіційних агітаційних матеріалів Блоку Юлії Тимошенко".

Окрім цього, "репресії ДПА щодо видавництва "Такі справи" створили умови, за яких жодна типографія сьогодні не погоджується друкувати офіційні агітаційні матеріали блоку Юлії Тимошенко". За словами представників БЮТи, типографії "справедливо побоюються провокацій, погроз та знищення поліграфічних підприємств".

"Порушення принципів рівних умов участі політичних сил в виборах перейшло всі межі", - ідеться у заяві "Блоку Юлії Тимошенко". БЮТ доводить до відома Центральної виборчої комісії та міжнародних спостерігачів, що "сьогодні створилися умови, за яких проведення нормальної рекламної кампанії Блоку неможливе".

Раніше видавництво "Преса України" припинило друк газети "Вечірні вісті" в Києві, а "Укрпошта" відмовила у розповсюдженні газети "Слово Батьківщини".

У видавництві "Такі справи" було віддруковано півмільйонний наклад книги про Тимошенко "Невиконане замовлення".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування