Не дивлячись на заяви лідера, ЛПУ працює на "Нашу Україну"

Середа, 6 березня 2002, 12:29
Ліберальна партія України звернулася до "засобів масової інформації, до своїх колег по Блоку, до всіх прихильників та опонентів лібералів і до виборців" із заявою в якій сказано, що партія під керівництвом голови Сумської облдержадміністрації Володимира Щербаня "працювала і працює у блоці "Наша Україна" Віктора Ющенка.

Дану заяву Ліберальна партія оприлюднила у зв'язку з появою "публікацій, що шкодять престижу ЛПУ". Так, "в одному з останніх чисел "Дзеркала тижня" висловлено припущення начебто голова ЛПУ "став навитяжку за покликом блоку "За ЄдУ!", що він збирається виходити зі списку свого Блоку, щоб поступитися місцем братові Ющенка та інші, вже не раз використані, "пункти звинувачень".

Проте, як сказано у заяві, "не бажаючи створювати зайве напруження та виправдовуватися у тому, в чому вони не винні, ліберали досі публічно не відповідали на подібні звинувачення. Проте прецедентом для заяви стала поява "вже зовсім непристойних та абсурдних випадів, що межують з погрозами", які з’явилися нещодавно в Інтернеті за підписом Василя Дудки".

"У зв’язку з усіма цими нападками, Ліберальна партія Україна звертається до ЗМІ, до своїх колег по Блоку, до всіх прихильників та опонентів лібералів і до наших виборців - ми працювали і працюємо у блоці "Наша Україна" і сподіваємося разом досягти мети: побудувати вільну, багату, демократичну Україну... Ми відкриті для найгострішої дискусії з будь-яким опонентом. І ми закликаємо всіх: давайте поводитися цивілізовано і толерантно", йдеться у заяві ЛПУ.

Проте у заяві також наголошується, що "лідер ЛПУ є головою Сумської облдержадміністрації (Володимир Щербань - УП) і за законом не може забороняти в області політичну агітацію всіх блоків та партій, які є учасниками виборчого процесу. Хіба це не позиція принципового політика і чесного адміністратора?", запитує Секретаріат ЛПУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:59
Новини економіки 19 квітня: удар по порту "Південний", неплатників аліментів тепер зможуть мобілізувати
23:56
відео, фотоПоблизу Брянська в РФ горить підстанція, повідомляють про атаку дронів
23:43
Сміх крізь сльози: Костюк в емоційному матчі здолала Ґофф у чвертьфіналі Штутгарта
23:31
"Роттердам+": ВАКС звільнив двох фігурантів від відповідальності через строки давності
23:23
Ворог вдарив ракетою по цивільній інфраструктурі в Сумах 
23:10
Білий дім очікує, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення Конгресу
22:45
Ракетна атака по Дніпру: рятувальники виявили тіло третього загиблого
22:32
тенісКалініна у двох партіях розібралася з 16-річною росіянкою і пройшла в півфінал турніру в Руані
22:16
Джонсон про пакет з допомогою Україні: Найкращий можливий варіант
21:57
оновленоУ частині областей оголошували повітряну тривогу. У Конотопі та Сумах чули вибухи
Усі новини...