Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучмагейт закінчиться через рік

Четвер, 7 березня 2002, 12:04
Голова тимчасової слідчої комісії з розслідування справи Георгія Гонгадзе Олександр Жир "не має сумніву, що правда буде встановлена протягом року".

Незважаючи на відмову депутатів провести спеціальне закрите засідання Верховної ради України щодо касетного скандалу, Жир заявляє, що "має план дій", який включає заходи, "як в Україні, так і поза межам України". "Новини щодо цього питання будуть протягом 10 днів", - заявив Жир у четвер в інтерв'ю "Українській правді".

"Уже крутиться дуже велика машина", - зазначив Жир. Водночас він відмовився уточнити, яких саме заходів буде вжито для встановлення істини у справі Георгія Гонгадзе: "Поживете – побачите".

Він повідомив, що результат розслідування резонансних справ матиме позитивні для України наслідки, а небажання депутатів проводити спецзасідання свідчить про те, що "і президенту, і його оточенню є чого боятися". "Це і справа Гонгадзе, і справа Єльяшкевича, і справа Подольського, і фальсифікація президентських виборів і торгівля зброєю", - зазначив Жир.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...