Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Роднянський взагалі не зрозумів, що коїться на 1+1 з дебатами

Четвер, 7 березня 2002, 22:00
Юлія Тимошенко заявила, що візьме участь в теледебатах з Наталією Вітренко 8 березня на каналі ICTV, а також готова брати участь в будь-яких теледебатах, які їй запропонують на будь-яких телеканалах.

У четвер пізно увечері Тимошенко приїхала на канал "1+1", де раніше були заплановані її дебати з Вітренко, про скасування яких канал заявив в цей же день.

Тимошенко пройшла до будинку телецентру за депутатським посвідченням (?! - УП), де її зустрів генеральний продюсер "1+1" Олександр Роднянський. Після короткої бесіди з ним Тимошенко вийшла з телецентра і зробила заяву для преси.

Вона висловила жаль з приводу того, що ці теледебати "були зірвані", оскільки "Наталія Михайлівна (Вітренко) і канал "1+1" разом відмовилися" від них.

За її словами, для участі в цих дебатах лідер БЮТ відмінила планову поїздку.
Разом з Тимошенко на ефір приїхала перша п'ятірка виборчого списку БЮТ.

У інтерв'ю журналістам Роднянський заявив, що "здивований і не розуміє, що відбувається", оскільки "1+1" "помінявся з ICTV". "Ніхто не може пред'явити жодних претензій до каналу "1+1". Реклама Юлії Тимошенко йде в нашому ефірі", - підкреслив він.

З його слів, канал пішов "назустріч колегам з ICTV, які значно раніше запланували цю пару (Тимошенко – Вітренко), і саме з цих міркувань канал "1+1" переніс дату ефіру".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...